угу, в овир без утюга - ШО ходил, ШО радио слушалIRISA писал(а):горячим утюгом по пузу!!![]()
Патриотизм!
- ДюДюка
- проЭТесса
- Контактная информация:
Re: Патриотизм!
- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Щось ми забули про патріотизм...
З вікіпедії.
...
Патріотизм передбачає гордість за матеріальні і духовні досягнення свого народу, своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання і зіставлення себе з іншими членами свого народу, постійна готовність підкоряти свої особисті інтереси інтересам загалу, в якому живеш, та захищати інтереси своєї громади, народу в цілому.
...
Щось мені ця фраза не дуже приємна: постійна готовність підкоряти свої особисті інтереси інтересам загалу. Хм.
З вікіпедії.
...
Патріотизм передбачає гордість за матеріальні і духовні досягнення свого народу, своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання і зіставлення себе з іншими членами свого народу, постійна готовність підкоряти свої особисті інтереси інтересам загалу, в якому живеш, та захищати інтереси своєї громади, народу в цілому.
...
Щось мені ця фраза не дуже приємна: постійна готовність підкоряти свої особисті інтереси інтересам загалу. Хм.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ага, не хочется наступать на горло своей песне, но если беда... то грудью на амбразуру придется кидаться... (ну эт тем у кого грудь есть)

- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Да, действительно, если беда, то кидаться. Я не против, могу кинуться. Хоть и худовата
Це ж постійна готовність підкоряти, а не постійне підкорення.
Це ж постійна готовність підкоряти, а не постійне підкорення.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ну тогда деточка, отойди в сторонку, я прикрою!Sue писал(а):Хоть и худовата
- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
АааааМонекинеко писал(а): я прикрою!![]()