Как заработать?
- Helen
- Зиц-Председатель
- Мобильный: 80635622941
- Контактная информация:
Re: Как заработать?
-
Еленочка
- Новичок

- Контактная информация:
Это точно!! Если большая площадь, то разбогатеть можно , но работать нужно как ослик!!!! 
- Helen
- Зиц-Председатель
- Контактная информация:
Вот так всегда, я тут распиналась а то сообщение на которое отвечала исчезло 
- MY-DREAM
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
- Helen
- Зиц-Председатель
- Контактная информация:
Да тут товарищ один спрашивал как ему заработать если есть участок земли, типа что сейчас наиболее востребовано. А у меня настроение было лирическое, вот я и распиналась 
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Я прочитала пораду про вирощування полуниці і ледь не просльозилася.
Згадала, як ми свою дачну ділянку (6 соток) в перші роки всю засаджували полуницею. Я дуже люблю її їсти, але після обробляння і збирання врожаю мені її більше не хотілось так сильно
Коли за один раз треба зібрати 5-6 великих відер, слів нема - самі букви
Хто вибирав полуницю на великих ділянках, мене зрозуміє.
Низько кланяюсь тим, хто цим займається. Це пекельна праця. Спина розвалюється....
Згадала, як ми свою дачну ділянку (6 соток) в перші роки всю засаджували полуницею. Я дуже люблю її їсти, але після обробляння і збирання врожаю мені її більше не хотілось так сильно
Коли за один раз треба зібрати 5-6 великих відер, слів нема - самі букви
Хто вибирав полуницю на великих ділянках, мене зрозуміє.
Низько кланяюсь тим, хто цим займається. Це пекельна праця. Спина розвалюється....
-
Бобёр
- Местный

- Мобильный: 0503837924
- Контактная информация:
у меня тоже лирическое... так что...
я бы пруд вырыл. рыбы бы развел, кувшинок, лотосов всяких, черепах, домик бы для рыбаков построил небольшой, уток с десяток, обсадил бы все это сосновым леском и зайцев пяток. обязательно собаку бы завел.. ирландский волкодав бы подошел.
ах да.. на чем зарабатывать?? да на всем этом.. пес бы проводил отбор клиентуры на предмет хороший/плохой..
да и зачем, собственно, зарабатывать??
вопрос кто что любит. кто-то любит деньги - выберет быстрый способ; кому-то по душе другое, тот то и выберет.
я бы пруд вырыл. рыбы бы развел, кувшинок, лотосов всяких, черепах, домик бы для рыбаков построил небольшой, уток с десяток, обсадил бы все это сосновым леском и зайцев пяток. обязательно собаку бы завел.. ирландский волкодав бы подошел.
ах да.. на чем зарабатывать?? да на всем этом.. пес бы проводил отбор клиентуры на предмет хороший/плохой..
да и зачем, собственно, зарабатывать??
вопрос кто что любит. кто-то любит деньги - выберет быстрый способ; кому-то по душе другое, тот то и выберет.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
До цього комплекту додати масажиста, психотерапевта і можна заробляти на VIP-релаксі. 
-
Бобёр
- Местный

- Контактная информация:
боюсь, пес многих клиентов отсеет 
- Лерця
- Местный

- Мобильный: 0504690131
- Контактная информация:
Мдяя... а товарищу ,желавшему быстренько заработать , уже и расхотелось . У меня всегда недоуменный вопрос , кто им сказал ,что на животных ,растениях и сельском хозяйстве можно быстро заработать
Ну хоть бы про Мичурина вспомнили (вроде в школе проходили) .
-
Бобёр
- Местный

- Контактная информация:
таки да. быстрые деньги только в торговле.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
В нормальный торгівлі швидко не вийде.
А от в криміналі (наркотики і т.д.) - супершвидкість.
А от в криміналі (наркотики і т.д.) - супершвидкість.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Це точно!
Знімаю перед Вами капелюха!!!
Нелегкий заробіток, але дуже смачненький.
Нелегкий заробіток, але дуже смачненький.

- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Найлегший спосіб- збирати полуничку, смородинку , агрус... на чужому городі і на базар. Але теж криміналом пахне.
А якщо чесно , то питання про скоре збагачення форумом помилилось. Спочатку треба закохатись у те , що робиш, а потім думати про прибуток. Можна засадити величезне поле супер-пупер модними і дорогими рослинами, але не вміти їх виростити.
Мій сусід теж мріяв про швидке збагачення. Побачив , що у нас ворота не закриваються за ліліями та й засадив собі величезний кусок городу ними. Не помітив сам як закохався у квітникарство. Тепер кожна квітка для нього- диво. Та найголовніше, він уже не говорить про швидке збагачення, після того як кілька раз ті лілії просапав і прополов.
А якщо чесно , то питання про скоре збагачення форумом помилилось. Спочатку треба закохатись у те , що робиш, а потім думати про прибуток. Можна засадити величезне поле супер-пупер модними і дорогими рослинами, але не вміти їх виростити.
Мій сусід теж мріяв про швидке збагачення. Побачив , що у нас ворота не закриваються за ліліями та й засадив собі величезний кусок городу ними. Не помітив сам як закохався у квітникарство. Тепер кожна квітка для нього- диво. Та найголовніше, він уже не говорить про швидке збагачення, після того як кілька раз ті лілії просапав і прополов.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Мабуть вже й зрізати жалко буде після цього.