П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Біда в тому, що влада явно в, кхм..., случці з МП. Єдине що стримує, що прихожан КП набагато більше, чим МП, а війни за віру завжди були одними з самих кривавих, тому поки що отаке вякання тільки йде...
- Teona
- Местный

- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
Воно то так, то й страшно, що війни за віру найжорсткіші.
І я не можу зрозуміти якого ми живучи ТУТ, повинні жертвовати в загальний казан десь ТАМ. Я звичайно теж проти МП, суто з економічної точки зору, дійсно віруючим людям взагалі начхати на всілякі там патріархати, а от фанатики нікого не пошкодують, ну а ті що біля казана тим паче.
І я не можу зрозуміти якого ми живучи ТУТ, повинні жертвовати в загальний казан десь ТАМ. Я звичайно теж проти МП, суто з економічної точки зору, дійсно віруючим людям взагалі начхати на всілякі там патріархати, а от фанатики нікого не пошкодують, ну а ті що біля казана тим паче.
- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Це можна розглядати і з іншої сторони. Занадто сильна ця злука також шкодить іміджу МП.Giorgio писал(а):Біда в тому, що влада явно в, кхм..., случці з МП.
Особливо мило було прочитати в новинах:
патриарх Кирилл охарактеризовал Президента Украины как "человека глубоко верующего", который, "как и полагается Президенту, служит делу духовного просвещения своего народа".
- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Сама дивуюся, що після всього пережитого ми ще існуємо. Але чомусь, здобувши свободу, ми починаємо сварки, які все руйнують.Zita писал(а): Но сколько за века мы были свободными? Кто нас еще не дербанил? Судьба у нас такая-бороться за свободу.
Дійсно, яка ж красива в нас природа!Zita писал(а):Согласитесь, географическое положение, богатство природных ресурсов, климат и пр. одни из лучших на Земле.
- Murzilka
- Местный

- Мобильный: 80952301623
- Контактная информация:
Не понимаю почиму Украина позволяет лезть иностранным державам на свою территорию. РФ должен уйти с Севастополя ИМХО! Все эти пророссийские митинги в Крыму мягко говря напрягают. И введение официального русского языка тожеЛюдмилаНиколаевна писал(а):Я вже якось писала, що спочатку віддадуть Севастополь, Потім черга за всім Кримом...
Полюбуйтесь: У Росії вважають, що Янукович віддасть Путіну Крим.![]()
http://tsn.ua/ukrayina/u-rosiyi-vvazhay ... -krim.html
Giorgio писал(а):Так, я хочу багатої, україномовної офіційно, в пресі і тб, та різномовної в побуті України, свою точку я не раз аргументував, хочу, щоб провели нарешті люстрацію, ввели антикорупційні закони, зробили суспільне тб, щоб наші вузи не пасли задніх в світі.
Наша часть Украины русскоязычная не по своей прихоти, а так сложилось. И к сожалению, политики делают все чтоб так и осталось. Но не смотря ни на что и в Восточной Украине есть патриоты
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
До теми про віру.
Храми почали підривати. Люди гинуть. Що ж це за віра така?
Не може дійсно віруюча людина підірвати храм, нехай він і належить до іншої конфесії. Бог єдиний.
А такі злочини - це вже занадто...

Не може дійсно віруюча людина підірвати храм, нехай він і належить до іншої конфесії. Бог єдиний.
А такі злочини - це вже занадто...
- Teona
- Местный

- Контактная информация:
Про що мова, який там БогЛюдмилаНиколаевна писал(а): Не може дійсно віруюча людина підірвати храм, нехай він і належить до іншої конфесії. Бог єдиний.
Тому й кажу - не вірю церквам і попам, ну не всім але більшості
А релігійні фанатики, то найстрашніші люди, вони ні перед чим не спиняться. А дійсно віруючі страждають, от де лихо
- mia
- Местный

- Контактная информация:
Я понимаю еще заплатить за свечку в церкви, ее производили, затраты. Но когда стоят четкие прайсы на крещение, поминание и прочее... Разве не именно в этом состоит долг священнослужителя... А если тупо нет денег - крестить - отпевать не станут? И снова же одно дело добровольное пожертвование а другое четкая такса... Для одних они что капля в море а для других внушительная сумма...
Церковь давно бизнесс - жить надо с Богом в душе...
Церковь давно бизнесс - жить надо с Богом в душе...
- Murzilka
- Местный

- Мобильный: 80952301623
- Контактная информация:
У бандюков принято взрывать конкурентовЛюдмилаНиколаевна писал(а):До теми про віру.
А такі злочини - це вже занадто...![]()
- Teona
- Местный

- Контактная информация:
Это да... Я тоже не понимаю этих такс! Мне кажется, что если человек ребенка крестит, то сам заплатит не мало, может и больше таксы, потому что радость.mia писал(а): А если тупо нет денег - крестить - отпевать не станут?
А если умер кто, какая может быть такса
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Це не страусяча позиція. Це наша психіка рятує нас від перевантаження негативом. Треба, дуже треба переключати свою увагу на позитив. Бо надмірне скупчення негативних емоцій веде до болячок. А воно нам треба?Giorgio писал(а):У мене останнім часом теж появляється страусяча позиція "замечать только хорошее", а коли його немає - пхати голову в пісок, тобто не дивитись новин і читати різні видання. Це просто здуріти можна.
На щастя, у нас є квіти, земля, в якій ми копирсаємось, доглядаючи своїх улюбленців теж забирає наш негатив. "Заземляємось".
Нічого, Юра, потерпимо.
Люди війни, голодомори переживали (хоч і не всі, на жаль).
Треба і нам не втрачати оптимізму. Головне, що не проспати Україні наступні вибори.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Наступні вибори нічого не змінять. Вагон лайна, щоб розпізнати, що це лайно - ще не закінчився.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Звичайно, віра в "доброго царя", який прийде і врятує - наївність.
Але я все-таки вірю в Україну. Не впадаймо у відчай! Переживем!!!

Ми були, є і БУДЕМО!
http://www.youtube.com/watch?v=CLVTSYdS ... re=related
БУДЬМО!!!
Але я все-таки вірю в Україну. Не впадаймо у відчай! Переживем!!!
Ми були, є і БУДЕМО!
БУДЬМО!!!
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Да, это глупо. Киевского патриархата в природе не существует. Раскольники - это денисенковцы.Giorgio писал(а): Сайт першого національного назвав розкольниками Київський патріархат.
Для прихожан - обычно бесплатно. Для захожан - прейскурант.mia писал(а):Но когда стоят четкие прайсы на крещение, поминание и прочее...
А деток он своих на каие шиши будет кормить? А утварь и облачения покупать?mia писал(а):Разве не именно в этом состоит долг священнослужителя...
Мою маму мой духовник отпевал бесплатно. Как и крестил мою дочь.mia писал(а): А если тупо нет денег - крестить - отпевать не станут?
- Манула
- Местный

- Мобильный: 0672661912
- Контактная информация:
Спасибо за ссылку! Очень красивый позитивный ролик!ЛюдмилаНиколаевна писал(а):Звичайно, віра в "доброго царя", який прийде і врятує - наївність.
Але я все-таки вірю в Україну. Не впадаймо у відчай! Переживем!!!![]()
Ми були, є і БУДЕМО!
БУДЬМО!!!