Дуже дивно що такий ерудит, яким себе позиціонує Федір раптом говорить такі, кхм.... некомпетентні речі.
По перше - де джерело статистики, якими виростають діти в одностатевих сім"ях?
По друге - звідки ж тоді беруться діти-геї в традиційних сім"ях? Ними справжніх дітей напевне підмінюють прибульці з космосу.
По третє - Федоре, при чому тут західна культура?! Геї що, з"явились саме в часи західної культури?
По четверте - Ти всерйоз віриш, що пара геїв справді захоче виростити дитину, яку дискримінуватимуть в суспільстві?
П"яте - про капризування мужчин. Таких жіночних людей меншість. Я Федору співчуваю.

Моїх друзів ні в поведінці ні в житті не відрізняють якісь отакі моменти. Хлопці як хлопці, тільки культурні й виховані.
Саміра - Біблія як джерело любові так і джерело ненависті, ви це яскраво показуєте.
А про, хммммм...... ну як ви там казали про геморой і т.д., то чесно кажучи у вас дуже антисанітарні уявлення... Хоча чого дивуватися? В мене в принципі були подібні запитання і міркування до моїх друзів, такі ж як у вас, правда без того негативізму і ненависті. Я з моїми друзями розпитували їх про все-все-все. Тому я скажу, що ви геть з цим не обізнані і ненавидите і не терпите людей, по суті з якими ви навіть не перетиналися, як і Федір.